Inicio | Foros | Castings | Cartelera | Cursos |
Buscar  en 
Nuevos usuarios
Para particiar debes ser un usuario registrado.
Registrarse es gratis y muy rápido.
Usuarios existentes
recuperar clave

Foros > Comedia musical

#1 Mcbeal69 Publicado el 17/09/2007 a las 09:07:03 teatro musical en catalán

2ª TEMPORADA

1 Musi...cal?

L'ESPECTACLE (Com dirien els entesos... Why, God, why?)

Què passaria si els protagonistes d'un musical no estessin preocupats per la consecució d'un amor impossible, sinó per trobar un pis de més de trenta metres quadrats? Què passaria si els nostres personatges no es veiessin afectats pel tràgic destí, sinó per la llei antitabac? I si, en lloc de ser la mort el pitjor final, ho fos acabar treballant per a una ETT?
Què passaria si tot això ocorregués fent servir la història i les cançons de musicals ben coneguts? Ens denunciaria Willy Russell per reinventar la trama de Germans de Sang? Ens denunciarien els autors de les més de 20 obres parodiades en l'espectacle? (Fama, Mar i Cel, Grease, The Lion King, Rent, Jesus Christ Superstar, Notre Dame de París, Cats, We Will Rock You, Aida, El mètode Grönholm, La Cabra, Art, i un llarg etcètera)
I si els propis personatges fossin conscients que tot plegat no és més que teatre? Se n'aprofitarien? I si, a més a més, enmig de la funció se n'adonessin que l'obra no està anant com hauria d'anar i que els haguessin fet falta uns quants assajos més? I si...?
Prou d'hipòtesis! Això existeix, i es diu 1 MUSI...CAL?. Seguint la tradició del Forbidden Broadway de Nova York, aquest espectacle parodia sense contemplacions molts dels musicals que s'han deixat veure últimament per les cartelleres barcelonines i es mostra, al mateix temps, crític amb la societat i amb el món teatral.
Esperem, doncs, que 1 MUSI...CAL? serveixi per fer-vos passar una bona estona, i si algú vol anar una mica més enllà hi està convidat. Però, si us plau, feu-ho rient, que per això ens paguen.

NOVETATS!

1 MUSI...CAL? torna el 21 de setembre al Llantiol amb moltes novetats. Fa gairebé un any que estem fent l'espectacle i tot aquest temps ens ha servit per aprendre dels errors (d'alguns, almenys). Així que, aprofitant els dos mesos sense representacions, hem revisat a fons l'obra per tal que ara sigui espectacular, i un productor ric ens la compri, i poguem dedicar la resta de les nostres vides a estar de vacances (aquestes són les intencions originals, però si aconseguim que el públic disfruti ja ens donem per satisfets). Bé, sigui com sigui, aquestes són les novetats:

 GUIÓ ACTUALITZAT

La major part del text es manté, però hi hem introduit alguns canvis. Entre ells, hi ha dues noves cançons (fragments) dels musicals d'aquesta temporada a Barcelona: Mamma Mia i Cabaret. A més, ara l'obra és una mica més curta, amb la qual cosa la gent de l'espectacle que va després de nosaltres ens estimarà molt (i sempre és maco que t'estimin).

 NOVA DIRECCIÓ

Melo Schmidt i Júlia Sesé són els nous directors. Gràcies a ells, hem reassajat l'obra sencera i ha crescut en molts nivells (queda poc creïble que ho diguem nosaltres, però és cert!) La Júlia, directora musical, és llicenciada en direcció coral per l'ESMUC i va estar un any i mig amb Dagoll Dagom fent Mar i Cel. I el Melo, que és el director... Molt bé, el Melo no ha estat mai a Dagoll Dagom, però això no el fa menys competent!

 VESTUARI RENOVAT

Si ho milloravem tot no podíem deixar estar la roba que, desenganyem-nos, la temporada passada no destacava pel seu estil i elegància. Vestuari, maquillatge i atrezzo han estat treballats en profunditat. L'escenografia, això sí, segueix sent tan... sòbria com abans, per dir-li d'alguna manera. Però som joves i pobres, no esperareu un barco pirata gegant a l'escenari! (i, si l'espereu, és que us heu equivocat de teatre)

 MÚSICA EN DIRECTE

D'acord, no tenim una orquestra de trenta-cinc instruments (tampoc hi cabrien al Llantiol), però sí que comptem amb dos pianistes, Robert Bonet i Clara Moliner Xirgu, que interpreten en directe totes les cançons de l'obra (no els dos alhora, s'entén). Això permet una interacció entre els actors i la música que enriqueix l'espectacle (enriqueix l'espectacle i empobreix els productors, perquè són més sous a pagar, però això ja és un altre tema...)
Per tant, els que ja l'heu vist teniu una excusa immillorable per tornar-hi, i els que no... què espereu? Tots al Llantiol! Que, com no vingui molt públic, el nostre malvat pla de passar-nos la vida de vacances se'n va en orris...


UNA OBRA DE

Xavi Morató i Sílvia Navarro

REPARTIMENT

Vicky Cahisa
Emma Dalmases
Oriol Montanyà
Xavi Morató
Sílvia Navarro
Salva Soler
Dani Torres

DIRECCIÓ

Melo Schmidt

DIRECCIÓ MUSICAL

Júlia Sesé

LLUM I SO

Pere Giménez

PIANO

Robert Bonet / Clara Moliner

Cafè Teatre Llantiol

Riereta, 7
Barcelona
Telèfon: 93 ### 90 09
Metro: L3 (Paral·lel i Liceu), L2 (St. Antoni)
Bus: 20, 24, 41, 55, 64, 91, N6.

Venta de entradas:

www.llantiol.com/2007/reservas.php?NOMBRE_CIA=BAREKA

Web

www.1musical.com


Altres actuacions

30-9-07--------- Sta. Coloma de Gramanet
6-10-07--------- Arbúcies

Videos

http://www.youtube.com/watch?v=uJklqNvTtZk

#2 PublicidadPublicado el 22/02/2017 a las 15:24:43 Publicidad

Reglamento de los foros. Sobre este sitio | Staff | FAQ | Estadisticas | Cómo anunciar | En Facebook | En Twitter | Tecnoescena | Contactarse .

. . : : . e-planning ad